25 | 06 | 2017

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

BLUR ...ΞΑΝΑ!

Ο νέος δίσκος των BLUR μετά από 12 χρόνια...

Blur discography (Studio albums):

Leisure (1991)

Modern Life Is Rubbish (1993)

Parklife (1994)

The Great Escape (1995)

Blur (1997)

13 (1999)

Think Tank (2003)

The Magic Whip (2015)

 

Από το δίσκο "The Magic Whip" παραθέτουμε μια live εκτέλεση του "Go Out" και μια ακόμα του "Ong Ong" από την εκπομπή Later... with Jools Holland στο BBC Two (14 April 2015)

Share in Facebook
Tweet it!