19 | 01 | 2018

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ!

Ευτυχές γεγονός στη Δικαιοσύνη!

Υπεύθυνος για την «ευτυχή κατάληξη» ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια είχε πολλά πάρε δώσε μαζί της. Είναι ο κος Καραβέλας, βασικός μάρτυρας-κατηγορούμενος για την υπόθεση του σκανδάλου της ΖΙΜΕΝΣ.

Η διαδικασία για τη σύλληψη ενός παιδιού είναι συγκεκριμένη αν και ο κος Καραβέλας παραμένοντας ασύλληπτος, αποδεικνύει έμπρακτα ότι μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί τα «αντισυλληπτικά» του!

Βέβαια αν και το συγκεκριμένο γεγονός εκθέτει την τυφλή Δικαιοσύνη στην ουσία τη βοήθησε να αναβλέψει και να διεκδικήσει έστω και καθυστερημένα το δίκιο της… Η αλήθεια είναι πως η Δικαιοσύνη, έμεινε μόνη και απροστάτευτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αδυναμία του υπουργείου Εξωτερικών να αποστείλει σ΄ αυτό της Δικαιοσύνης, άμεσα, τα απαραίτητα έγγραφα με τις προειδοποιήσεις του πρέσβη μας στην Ουρουγουάη ώστε να προλάβει τα χειρότερα και να πράξει τα δέοντα στην υπόθεση του κου Καραβέλα.

Δυστύχημα κι αυτό της υπουργού κας Μπακογιάννη…Οι συνεργάτες και οι υφιστάμενοί της αδράνησαν ή δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή εκθέτοντας ολόκληρο υπουργείο και την ίδια την υπουργό. Ίσως στην αποκρυπτογράφηση του μηνύματος ο υπάλληλος δεν αντιλήφθηκε ότι το τηλεγράφημα έκανε λόγο για τα απόκρυφα του Καραβέλα αλλά για ‘κείνα …του Καράμπελα!

Η συγκεκριμένη κυρία υπουργός δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται από τους συνεργάτες της αναφορικά με την υπόθεση ΖΙΜΕΝΣ…Πέρυσι στενός της συνεργάτης «ξέχασε» να πληρώσει τη δόση της στην εν λόγω εταιρεία και να εξοφλήσει το λογαριασμό για την αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού … Οι οικοσκευές ήταν δώρο!

Η σωστή επιλογή συνεργατών και συμβούλων βοηθάει τον (την) υπουργό να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει την εργασία του ώστε αυτή να αποδώσει και να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον υπουργό κο Χατζηγάκη για την άριστη επιλογή των συνεργατών του, σε αντιδιαστολή με τις επιλογές συνεργατών, της κας Μπακογιάννη. Και για να μη νομισθεί ότι η διαπίστωση αυτή είναι υποκειμενική σας αναφέρω το πόρισμα του ΑΣΕΠ όπως μεταδόθηκε απ’ το Mega tv: Στις προσλήψεις δικαστικών επιμελητών διενεργήθηκαν εξετάσεις και έξι από τους δεκαπέντε επιτυχόντες είναι στενοί συνεργάτες του κου Χατζηγάκη στο πολιτικό και υπουργικό του γραφείο.

Τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας έχει για συνεργάτες ο υπουργός!

Ευχόμαστε στους επόμενους διαγωνισμούς μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας καθότι είναι προφανές ότι η ένδειξη στο βιογραφικό των υποψηφίων δημοσίων υπαλλήλων «συνεργάτης του κου Χατζηγάκη» αποτελεί εγγύηση στην επιτυχία!

Ανησυχώ μόνο να μη δημιουργηθεί κενό στο γραφείο του υπουργού και το δρομολογημένο έργο του υπουργείου μείνει στάσιμο και τότε αλίμονο στην Ελλάδα και τους Έλληνες…

Share in Facebook
Tweet it!