20 | 10 | 2017

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

Newsroom | naftemporiki.gr

Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
 1. Λιγότεροι 27.526 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο
  Λιγότεροι κατά 27.526 ήταν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (που αναζητούν εργασία) για το μήνα Σεπτέμβριο σε σχέση με τον Αύγουστο σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ.
 2. Χρ. Σταϊκούρα: Η Ν.Δ. θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ για όλους
  Επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιδιώκει να πάλι να παραπλανήσει τους πολίτες, «υποσχόμενη, με εντελώς πρόχειρο τρόπο, να αλλάξει τον τρόπο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, χωρίς την συνολική μείωσή της» εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας.
 3. Πάιατ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα
  «Ο πρόεδρος Τράμπ έστειλε ισχυρό μήνυμα για τη συνεχιζόμενη αμερικανική στήριξη στην Ελλάδα» αναφέρει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 4. Μέι: Θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι της Ε.Ε.
  Το Ηνωμένο Βασίλειο θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά το Brexit, ανέφερε η πρωθυπουργός του, Τερέζα Μέι, προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, σημειώνοντας ότι οι «27» δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Ε.Ε.
 5. Ισπανία: Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η ψηφοφορία στη Γερουσία για την Καταλονία;
  Η Γερουσία, άνω σώμα του ισπανικού κοινοβουλίου, θα μπορούσε να προχωρήσει στην ψηφοφορία για τα μέτρα που θα επιβάλλουν την άμεση διακυβέρνηση της Καταλονίας από τη Μαδρίτη, αναστέλλοντας την αυτονομία της πλούσιας περιφέρειας, στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, δήλωσε εκπρόσωπός της.