15 | 12 | 2017

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

8/ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1,3 ΕΚ. $ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ YOUTUBE

Το EvanTubeHD είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα κανάλια στο YouTube με 744.815.395 συνολικά views, που είναι περισσότερα κι από το κανάλι της Warner Bros.

Πρωταγωνιστής του δεν είναι άλλος από τον οκτάχρονο Evan ο οποίος με τη βοήθεια των γονιών του, ποστάρει βίντεο με κριτικές παιχνιδιών.

Το ξετύλιγμα κάθε καινούριου παιχνιδιού, η δοκιμή του (ακόμα και πάνω στη μικρή του αδερφή) και η κριτική του, από τον χαρισματικό πιτσιρίκο, αποτυπωμένη σε ένα καλογυρισμένο βίντεο, αποφέρει στην οικογένεια του Evan το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, όπως μας πληροφορεί το Business Insider.

LiFO.gr - 18/09/2014

Το δημοφιλές κανάλι, που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια "για πλάκα" από τον πατέρα του Evan, υποστηρίζεται πλέον από ένα team πωλητών που αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με το YouTube αλλά και επαφές με μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών που, πλέον, παρακαλάνε για ένα review των προϊόντων τους από το κανάλι του οκτάχρονου. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο πατέρας του Evan, όλα τα έσοδα του καναλιού που, φυσικά, δεν προέρχονται μόνο από τα views, αφού το YouTube δίνει 2.000 δολάρια για κάθε 1 εκατομμύριο θεάσεις, πάνε σε επενδύσεις αλλά και σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς για το μέλλον του Evan και της εξάχρονης αδερφής του.

Share in Facebook
Tweet it!