18 | 02 | 2018

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

ΣΙΣΕ!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, παρότι βαδίζει στα 33 του χρόνια, απέδειξε πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του ποδοσφαίρου
Το video με το εντυπωσιακό τέρμα με σουτ πάνω στην κίνηση που σημείωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ισοπαλία της Μπαστιά με την Σοσό (2-2) το περασμένο Σάββατο (5/4) κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, με τους ποδοσφαιρόφιλους να κάνουν λόγο για το «γκολ της χρονιάς».

Ανάμεσα σε αυτούς και ο προπονητής της Σοσό, Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος επισήμανε: «Δεν μπορείς να είσαι απογοητευμένος όταν έχεις δει ένα τέτοιο γκολ. Είναι το γκολ της χρονιάς από φοβερή πάσα του Ρομαρίκ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι' αυτό το αγαπάμε».

protothema.gr - 07/04/2014

Από την πλευρά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος κλείνει τον Αύγουστο τα 33 του χρόνια και έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Γαλλίας, δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα για το γκολ που σημείωσε: «Εγώ λέω ότι είμαι μαχητής, δεν τα παρατάω. Ξέρω τις ικανότητές μου, ξέρω και τα μειονεκτήματά μου. Αλλά μία από τις δυνάμεις μου είναι το μυαλό μου και αυτό δεν θα με απογοητεύσει! Μέχρι να αποφασίσω να τα παρατήσω θα δίνω το μάξιμουμ των δυνάμεών μου».

Share in Facebook
Tweet it!