20 | 02 | 2018

Κύριες επιλογές
Χρονική ταξινόμηση άρθρων
Powered by mod LCA
Οι Ειδήσεις από...

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

Εκτός από το σχολείο υπάρχει και το προαύλιο. Εκτός από τα ζώδια υπάρχει και η ζωή. Εκτός από την εκπαίδευση υπάρχει και η παιδεία. Εκτός από την επαγγελματική κατάρτιση υπάρχει και η "άνευ λόγου” έρευνα. Εκτός από τα σχολικά συγγράμματα υπάρχει και ο Μικρός Ήρως. Εκτός από τα μεταπτυχιακά υπάρχουν και τα αθλητικά. Εκτός από τις σπουδές υπάρχει και η αυτογνωσία. Εκτός από το αμφιθέατρο υπάρχει και το θέατρο. Εκτός από τον Ρίτσο υπάρχει και ο Μπακιρτζής.

Εκτός από την κοινωνία υπάρχει και η παρέα. Εκτός από τις κοινωνικές συμβάσεις υπάρχει και η ευγένεια. Εκτός από το μέλλον υπάρχει και το παρόν. Εκτός από τον μορφωμένο υπάρχει και ο Μπουκόφσκι. Εκτός από την ελληνική παιδεία υπάρχει και ο Κομφούκιος. Εκτός  από την ψυχή υπάρχει και η Διπλή Έλικα. Εκτός από την οικονομία υπάρχει και η μελαγχολία. Εκτός από την πολιτική οικονομία υπάρχει και η κβαντική χρωμοδυναμική.

Εκτός από το μυρμήγκι υπάρχει και ο τζίτζικας. Εκτός από τους Αρχαίους Έλληνες υπάρχει και ο Θαλής ο Μιλήσιος. Εκτός από τη γελοιότητα υπάρχει και η αμηχανία. Εκτός από το φως υπάρχει και η ταχύτητά του. Εκτός από την καθημερινότητα υπάρχει και η αιωνιότητα. Εκτός από τον Χριστό υπάρχει και ο Ιησούς. Εκτός από τους κανόνες του παιχνιδιού υπάρχει και το παιχνίδι. Εκτός από το δέντρο υπάρχει και το δάσος. Εκτός από τις επιταγές υπάρχει και ο Ζήκος. Εκτός από τον εαυτό υπάρχει και η βιβλιοθήκη. Εκτός από τους προδότες υπάρχει και το “τις ει”. Εκτός από τη λαϊκή αγανάκτηση υπάρχει και η βουβή αγανάκτηση. Εκτός από το “πώς” υπάρχει και το “γιατί”.

Share in Facebook
Tweet it!